Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g56g123kcal5.5g22.6g1g4.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.6g0g4.5g0g
Salsa medium (Rainbow)38g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g7.5g11kcal0.2g0.3g0.9g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman45g90kcal9.9g0.5g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g634kcal49.8g53.6g23.2g11.8g
Valittu annoskoko236g317kcal24.9g26.8g11.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna118g158kcal12.5g13.4g5.8g3g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225