Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g44g70kcal7.9g1.5g3.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.5g48kcal0g0g5.5g0g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Inkivääri, tuore, silputtu4.4g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g10g30kcal0.8g5.6g0.5g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Chili paprika punainen4.4g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g44g23kcal2.5g2.3g0.4g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g66g9kcal1.2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g404kcal27.4g26.4g21g2g
Valittu annoskoko236g202kcal13.7g13.2g10.5g1g
Annoskoko puolitettuna118g101kcal6.9g6.6g5.3g0.5g
Arvot/100g100g85kcal5.8g5.6g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171