Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)19g10kcal3.6g0.7g0.7g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 19g56kcal3.4g0.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g202kcal15.8g14g12.2g5.2g
Valittu annoskoko236g101kcal7.9g7g6.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna118g50kcal4g3.5g3.1g1.3g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536