Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 41g135kcal4.2g27.4g0.5g1.4g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g45g47kcal8.6g0.2g1.4g0g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g47g38kcal0.7g3.1g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl75g23kcal3.4g1.4g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g599kcal39.2g65.2g18.8g5.4g
Valittu annoskoko236g300kcal19.6g32.6g9.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna118g150kcal9.8g16.3g4.7g1.4g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180