Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.2g0g7.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g75g30kcal1.1g3.4g1.5g1.9g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g348kcal32g12.4g18.6g5.6g
Valittu annoskoko236g174kcal16g6.2g9.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna118g87kcal8g3.1g4.7g1.4g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262