Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%44g74kcal8.8g0g4.4g0g
Keräkaali, 100g164g39kcal2g5.6g0.3g3.4g
Fondue, puolet paketista 220 g5.5g12kcal1.1g0.5g0.9g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g11g35kcal1.5g6.6g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g330kcal27.2g26.6g11.8g9.4g
Valittu annoskoko236g165kcal13.6g13.3g5.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna118g82kcal6.8g6.7g3g2.4g
Arvot/100g100g70kcal5.8g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116