Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 113g160kcal19.7g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 35g15kcal0.1g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g444kcal41g8.6g25.2g2.4g
Valittu annoskoko236g222kcal20.5g4.3g12.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna118g111kcal10.3g2.2g6.3g0.6g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282