Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka56g214kcal12.9g0g16.9g0g
Cashewpähkinä 23g129kcal4.5g4.2g10.4g0.8g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 56g42kcal0.4g8.7g0.2g0.6g
Fariinisokeri11g46kcal0g11.2g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Päärynä kuorittu 56g24kcal0.2g4.5g0.1g2.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka23g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g1076kcal36.6g57.8g73.2g7.6g
Valittu annoskoko236g538kcal18.3g28.9g36.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna118g269kcal9.2g14.5g18.3g1.9g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597