Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 18g130kcal0.1g0.1g14.6g0g
Sokeri19g76kcal0g18.6g0g0g
Kaurahiutale 23g87kcal3.4g13.3g1.7g2.3g
Kaurajauho 8g30kcal1.2g4.6g0.6g0.8g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 15g5.6kcal0.1g0.9g0.1g0.1g
Vanilla vaniljakastike gogreen58g123kcal0.3g12.3g8.2g0.3g
Banaani, kuorittu 51g45kcal0.5g9.4g0.2g0.9g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 44g33kcal0.3g6.8g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g1056kcal11.8g132g51.2g9.8g
Valittu annoskoko236g528kcal5.9g66g25.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna118g264kcal3g33g12.8g2.5g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91343