Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Fariinisokeri50g203kcal0g49.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten11g37kcal2.6g5.1g2.4g1.2g
Pandan tumma suklaa 150 g18g94kcal0.9g9.1g5.6g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g25g131kcal2.4g13.2g7.7g0g
Mantelirouhe, 1 rkl13g72kcal2.6g0.7g6.3g1.5g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.7g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g2101kcal29.6g164.6g149.8g5.4g
Valittu annoskoko236g1051kcal14.8g82.3g74.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna118g525kcal7.4g41.2g37.5g1.4g
Arvot/100g100g445kcal6.3g34.8g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93773