JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 5.4g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.9g3kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Kani 141g229kcal29.7g0g12.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g9g1.9kcal0g0.6g0g0g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Paprika punainen 19g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g13g3.9kcal0g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g587kcal61g5.8g34.4g1.8g
Valittu annoskoko237g294kcal30.5g2.9g17.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna118g147kcal15.3g1.5g8.6g0.5g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386