Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi959g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1342g4698kcal47g1087.2g13.4g40.3g
Kuivahiiva, annos 11g18g63kcal7.9g7g1.1g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Oliiviöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g10165kcal109.8g2207.6g93g80.6g
Valittu annoskoko2360g5082kcal54.9g1103.8g46.5g40.3g
Annoskoko puolitettuna1180g2541kcal27.5g551.9g23.3g20.2g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440547