Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2009g3321kcal336.4g0g220.9g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)218g272kcal20.2g6.1g17.4g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 67g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 67g592kcal0g0g67g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g8399kcal713.6g14.4g610.6g0.2g
Valittu annoskoko2360g4199kcal356.8g7.2g305.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna1180g2100kcal178.4g3.6g152.7g0.1g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800