Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu628g2260kcal75.3g445.6g13.2g0g
Kananmuna kuoreton 829g1182kcal103.6g2.5g84.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g100g64kcal3.5g0.2g25.1g0g
Sokeri 251g1019kcal0g250.8g0g0g
Voi 151g1093kcal1.8g0.6g122.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g249kcal1.5g2.3g26.4g0g
Appelsiini, kuorittu 326g154kcal1.8g29g1g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g12040kcal375g1462g546.2g13.8g
Valittu annoskoko2360g6020kcal187.5g731g273.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna1180g3010kcal93.8g365.5g136.6g3.5g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429