Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g50g28kcal3g1.5g1g50g
Kuivahiiva, annos 11g25g90kcal11.2g10g1.5g0g
Soijajauhot, Soyolk225g900kcal87.8g36g45g27g
Vehnälese 200g456kcal26.6g30.8g9g75g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl210g1890kcal0g0g210g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 150g1011kcal40.3g10.3g87g18.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g8750kcal337.8g177.2g707g340.8g
Valittu annoskoko2360g4375kcal168.9g88.6g353.5g170.4g
Annoskoko puolitettuna1180g2188kcal84.5g44.3g176.8g85.2g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362