Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee2004g3908kcal374.8g0g270.6g0g
Rypsiöljy 150g1329kcal0g0g150.3g0g
Tilli, tuore 200g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g10612kcal765.2g6.8g845g8.4g
Valittu annoskoko2360g5306kcal382.6g3.4g422.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna1180g2653kcal191.3g1.7g211.3g2.1g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603