JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1828g2287kcal383.9g0g82.3g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g266g609kcal85.1g1.3g29.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original33g23kcal1.3g2.7g1g1g
Tomaattipyree, Pirkka50g41kcal1.7g9.5g0.5g0.5g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g100g392kcal31.9g0g28.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g6805kcal1014.2g42.6g284.6g6g
Valittu annoskoko2360g3402kcal507.1g21.3g142.3g3g
Annoskoko puolitettuna1180g1701kcal253.6g10.7g71.2g1.5g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642