Parsakukkakaali gratiini

Laita parsa ja kukkakaali uunivuokaan ripottele päälle suolaa.

Sekoita maito, kerma, ripaus suolaa, valkopippuria ja mustapippuria keskenään.

Lisää jauhot voimakkaasti sekoittaen , anna turvota 15 minuuttia.

Lisää seokseen lopuksi juusto.

Kaada kaalien päälle tasaisesti.

Kypsennetään uunissa 175 asteessa keskitasolla n. tunti

ANNOS ON ISO MUTTA SIITÄ SAA LISÄKKEEN USEAMMALLE ATERIALLE JA PÄIVÄLLE

Kikiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit1000g210kcal33g19g0g25g
Kukkakaali, pakaste, Apetit500g85kcal8g11g1g9.5g
Ruokakerma ingman 5%200g170kcal7g12g10g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)400g104kcal13.2g12.4g0g0g
Polar 5% juusto200g340kcal62g0g10g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g60g216kcal7.8g42g1.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g2250kcal262g192.8g44.6g73.4g
Valittu annoskoko2360g1125kcal131g96.4g22.3g36.7g
Annoskoko puolitettuna1180g563kcal65.5g48.2g11.2g18.4g
Arvot/100g100g48kcal5.6g4.1g0.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38938