Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen341g88kcal3.1g15.7g1.4g6.8g
Paprika keltainen 341g103kcal3.2g17.4g0.7g6.8g
Sipuli (käsittelemätön)934g253kcal12.1g44.8g1.9g15.9g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)643g129kcal3.9g22.5g1.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g75g678kcal0g0g75.3g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g2557kcal46.8g208.4g163g64.4g
Valittu annoskoko2360g1278kcal23.4g104.2g81.5g32.2g
Annoskoko puolitettuna1180g639kcal11.7g52.1g40.8g16.1g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174