Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 1051g463kcal5.3g67.2g6.3g34.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g751g2927kcal0g735.5g0g0g
Suklaa tumma 450g2326kcal17.6g239.8g139.6g23.9g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton68g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4728g11459kcal46.2g2087.2g291.8g117.4g
Valittu annoskoko2364g5729kcal23.1g1043.6g145.9g58.7g
Annoskoko puolitettuna1182g2865kcal11.6g521.8g73g29.4g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914