Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g583g1649kcal26.8g183g88g32.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g350g71kcal2.1g13.3g1g4.9g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g350g612kcal87.4g1.7g31.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow233g420kcal1.4g13.3g39.6g0g
Pesto Rosso, Barilla117g385kcal4.7g14g34.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen583g117kcal3.5g22.1g1.7g8.2g
Basilika, tuore35g14kcal1.1g1.7g0.3g1.4g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g117g338kcal38.5g0g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4733g7210kcal331g498.2g432.6g93.2g
Valittu annoskoko2366g3605kcal165.5g249.1g216.3g46.6g
Annoskoko puolitettuna1183g1803kcal82.8g124.6g108.2g23.3g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058