Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g300g1836kcal63.3g20.7g167.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g100g10kcal1.5g0g0.6g85g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 48g178kcal8.9g5.3g10.4g14.6g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.4g0.2g6g0g
Voi 27g194kcal0.3g0.1g21.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g20g122kcal4.2g1.4g11.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g6.8g0.7kcal0.1g0g0g5.8g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.2g12kcal0.6g0.4g0.7g1g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4732g13469kcal405.6g130.8g1267g213g
Valittu annoskoko2366g6735kcal202.8g65.4g633.5g106.5g
Annoskoko puolitettuna1183g3367kcal101.4g32.7g316.8g53.3g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256597