Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%360g612kcal71.9g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkokaali keräkaali 899g250kcal10.7g36.5g1.8g18.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)10g28kcal0.9g1.8g1.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow12g30kcal1.2g1.2g2.3g0.2g
Valkosipuli 7.2g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4734g1953kcal174g100.8g84.8g46g
Valittu annoskoko2367g977kcal87g50.4g42.4g23g
Annoskoko puolitettuna1184g488kcal43.5g25.2g21.2g11.5g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648