Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Naudan Sisäpaisti1124g1236kcal247.3g1.1g33.7g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Chili paprika punainen101g41kcal2g9.1g0g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 11g36kcal1.7g2.1g1.5g4.2g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g899g324kcal16.2g57.5g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4734g3859kcal539g179.2g121.6g14.6g
Valittu annoskoko2367g1930kcal269.5g89.6g60.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna1184g965kcal134.8g44.8g30.4g3.7g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729