Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali810g171kcal9.7g27.5g1.6g17g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g7g0.2g2.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 720g1638kcal136.8g0g122.4g0g
Sipuli 270g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4734g3847kcal301.2g95g249.4g49g
Valittu annoskoko2367g1924kcal150.6g47.5g124.7g24.5g
Annoskoko puolitettuna1184g962kcal75.3g23.8g62.4g12.3g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704