Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 839g638kcal15.8g130g1.7g8.4g
Sipuli (kuorittu)214g58kcal2.8g10.3g0.4g3.6g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,5652g819kcal136.9g0g29.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 151g341kcal24.1g0.8g27.1g0g
Kasvisliemikuutio 17g51kcal1.6g2.3g4g0.3g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)450g383kcal15.8g27g22.5g0g
Sinappi 45g59kcal2g6.3g2.7g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4734g4698kcal398g353.4g175.4g26.2g
Valittu annoskoko2367g2349kcal199g176.7g87.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna1184g1175kcal99.5g88.4g43.9g6.6g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882