Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi401g1802kcal26g240.3g84.1g12.4g
Voi 200g1453kcal2.4g0.8g162.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl534g1815kcal10.7g16g186.9g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g1068g1815kcal76.9g170.9g90.8g0g
Sokeri 64g260kcal0g64g0g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Liivate 21g75kcal18.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4736g14440kcal268.6g984g1049.2g24.8g
Valittu annoskoko2368g7220kcal134.3g492g524.6g12.4g
Annoskoko puolitettuna1184g3610kcal67.2g246g262.3g6.2g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626