Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 994g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 99g74kcal13g1.1g0.4g6.9g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )34g303kcal0g0g33.5g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 193g586kcal16.9g106.8g3.7g26.8g
Grahamjauho 497g1630kcal52.5g301.7g10.9g49.2g
Vehnäjauho puolikarkea 537g1842kcal54.7g375.8g6.4g18.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4736g8871kcal274.2g1570.8g109.8g203.4g
Valittu annoskoko2368g4436kcal137.1g785.4g54.9g101.7g
Annoskoko puolitettuna1184g2218kcal68.6g392.7g27.5g50.9g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901