Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)39g26kcal5.8g0g0.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g43g15kcal0.1g3g0.1g0.8g
Kurkku, tuore22g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tilli, tuore 11g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Ruokajogurtti Valio43g39kcal1.9g2.1g2.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.4g1.4kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 4.3g14kcal0g3.5g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paahtoleipä, monivilja 45g114kcal3.4g19.7g1.8g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g444kcal24.4g60.8g9.8g7.2g
Valittu annoskoko237g222kcal12.2g30.4g4.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna119g111kcal6.1g15.2g2.5g1.8g
Arvot/100g100g94kcal5.1g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358