Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)80g129kcal15.3g0g7.2g0g
Punajuuri 54g21kcal0.5g3.7g0.1g1.3g
Kaali, valkokaali21g4.5kcal0.3g0.7g0g0.5g
Pavut,ruskeat suolaliemess18g18kcal1.3g2.7g0.2g3.9g
Peruna, keskikokoinen 60g32g19kcal0.5g4.2g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g426kcal36.2g25.2g18.2g13g
Valittu annoskoko237g213kcal18.1g12.6g9.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna119g107kcal9.1g6.3g4.6g3.3g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.3g3.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259