Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola11g18kcal0.9g0.4g1.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima22g85kcal6.3g0g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Paprika punainen 74g22kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g26g42kcal2.1g1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g782kcal51g10.6g59.4g3.2g
Valittu annoskoko237g391kcal25.5g5.3g29.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna119g196kcal12.8g2.7g14.9g0.8g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.2g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535