Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g124kcal14.2g0g7.5g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g31g23kcal1.3g3.9g0.2g0g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaatti 16g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.6g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g78g258kcal12.5g48.4g1.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g881kcal57.2g109.4g23.2g11g
Valittu annoskoko237g441kcal28.6g54.7g11.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna119g220kcal14.3g27.4g5.8g2.8g
Arvot/100g100g186kcal12.1g23.1g4.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716