Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g112g202kcal21.3g0g13.5g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)49g123kcal9.8g0.2g8.4g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g28g6.5kcal0.4g1g0.1g0g
Kalkkunaleike (Snellman)23g20kcal3.8g0.3g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g753kcal74.6g4g48g0.4g
Valittu annoskoko238g377kcal37.3g2g24g0.2g
Annoskoko puolitettuna119g188kcal18.7g1g12g0.1g
Arvot/100g100g159kcal15.7g0.8g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398