Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 42g5.5kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Luumutomaatti pirkka, 83g28g5.6kcal0.2g1.1g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kurkku 28g3.1kcal0.2g0.4g0g0.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g52g99kcal13g0g5.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g39g23kcal0.2g5.8g0g0.5g
Kananmuna, keitetty 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g371kcal36.4g17.2g17.2g6.4g
Valittu annoskoko237g185kcal18.2g8.6g8.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna119g93kcal9.1g4.3g4.3g1.6g
Arvot/100g100g78kcal7.7g3.6g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340