Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g23g79kcal11.9g6.8g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g141g38kcal1.8g5.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g304kcal28.6g28.6g6.6g3.8g
Valittu annoskoko238g152kcal14.3g14.3g3.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna119g76kcal7.2g7.2g1.7g1g
Arvot/100g100g64kcal6g6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630