Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g25g115kcal0.1g0.1g12.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai65g228kcal7.8g46.1g1.4g1.9g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Flora Vanilla 12%19g36kcal0.8g3g2.3g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g20g112kcal1.3g11.4g0.8g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g38g13kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g1355kcal31g183g43.4g6.2g
Valittu annoskoko238g678kcal15.5g91.5g21.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna119g339kcal7.8g45.8g10.9g1.6g
Arvot/100g100g285kcal6.5g38.5g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108868