Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi7.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g35g7kcal0.4g1.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)12g8kcal0.2g1.7g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis23g26kcal5.2g0g0.7g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g113kcal12.2g6g4.4g0g
Valittu annoskoko237g57kcal6.1g3g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna119g28kcal3.1g1.5g1.1g0g
Arvot/100g100g24kcal2.6g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389