Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Parsakaali brokkoli 78g28kcal3.6g1.5g0.2g2g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g63g216kcal15.7g37.1g1.4g6.8g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g550kcal39.8g87.6g3.6g22.8g
Valittu annoskoko238g275kcal19.9g43.8g1.8g11.4g
Annoskoko puolitettuna119g138kcal10g21.9g0.9g5.7g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.4g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549