Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi20g56kcal1.8g1.4g4.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
KEITTOJUURES Apetit pakaste400g104kcal3.6g19.2g1.2g9.2g
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4740g2436kcal182.8g201g93.8g30g
Valittu annoskoko2370g1218kcal91.4g100.5g46.9g15g
Annoskoko puolitettuna1185g609kcal45.7g50.3g23.5g7.5g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355