Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g30g216kcal0g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)195g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)342g51kcal6.8g3.4g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g601g150kcal7.8g25.2g1.2g0g
Katkarapu 541g370kcal78.1g0g5.9g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 601g1983kcal12g18g210.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4740g5724kcal219.8g124.6g484.6g7.8g
Valittu annoskoko2370g2862kcal109.9g62.3g242.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna1185g1431kcal55g31.2g121.2g2g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678