Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 149g604kcal0g148.6g0g0g
Raparperi 420g142kcal2.9g23.1g0.4g5.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 53g176kcal0g42.8g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4742g1842kcal5.8g429g0.8g13.2g
Valittu annoskoko2371g921kcal2.9g214.5g0.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna1186g461kcal1.5g107.3g0.2g3.3g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516