Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g844g295kcal13.5g58.2g0.8g11.8g
Tomaattimehu Valio563g113kcal5.6g22.5g0g0g
Kalaliemikuutio 6.2g19kcal0.6g2.1g0.9g0.1g
Sipuli 84g26kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g8.4g3.8kcal0.2g0.7g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)225g191kcal2.3g7.9g15.8g0g
Katkarapu 304g208kcal43.9g0g3.3g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g321g305kcal25.6g44.9g2.2g25.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4743g2443kcal187.4g284.2g57.8g78.4g
Valittu annoskoko2372g1222kcal93.7g142.1g28.9g39.2g
Annoskoko puolitettuna1186g611kcal46.9g71.1g14.5g19.6g
Arvot/100g100g52kcal4g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378