Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g70g512kcal0.7g0.7g56.1g0g
Valkokaali keräkaali 1168g324kcal13.9g47.4g2.3g24.5g
Jauheliha, sika-nauta 935g2070kcal163.6g0g158.9g0g
Sipuli (kuorittu)129g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g70g67kcal0.8g12.8g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)1.4g5.4kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4746g6026kcal361.4g136.8g435.2g53.4g
Valittu annoskoko2373g3013kcal180.7g68.4g217.6g26.7g
Annoskoko puolitettuna1187g1506kcal90.4g34.2g108.8g13.4g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326