Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Munakoiso 800g179kcal4g24.8g1.6g20g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow1000g3600kcal120g750g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4750g9573kcal267.6g1593.8g224.2g45.8g
Valittu annoskoko2375g4787kcal133.8g796.9g112.1g22.9g
Annoskoko puolitettuna1188g2393kcal66.9g398.5g56.1g11.5g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368