Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)600g4318kcal0g0g479.8g0g
Sokeri 574g2329kcal0g573.1g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g165g280kcal24.7g0g19.8g0g
Siirappi, tumma27g86kcal0g20g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g144kcal0g35.6g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta975g3509kcal126.7g682.2g20.5g34.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g21333kcal302.8g2621.8g1040.2g68.2g
Valittu annoskoko2376g10666kcal151.4g1310.9g520.1g34.1g
Annoskoko puolitettuna1188g5333kcal75.7g655.5g260.1g17.1g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740