Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl124g422kcal2.5g3.7g43.4g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1204g723kcal40.9g54.2g42.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g241g154kcal8.4g0.5g60.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g181g723kcal0g180.6g0g0g
Mansikkahillo 602g1363kcal3.4g324.8g0.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g6961kcal110.4g1175.2g292.6g10.8g
Valittu annoskoko2376g3480kcal55.2g587.6g146.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna1188g1740kcal27.6g293.8g73.2g2.7g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958