Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 960g3294kcal97.8g672g11.5g33.6g
Auringonkukansiemen 240g1425kcal55.2g30.2g118.8g14.4g
Kurpitsansiemenet, kuivattu168g909kcal41.2g29.9g77.1g6.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 72g486kcal19.4g5g41.8g8.9g
Kaurahiutale 96g359kcal13.9g54.7g7g9.6g
Vesi840g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g12946kcal455g1583.6g512.4g146.2g
Valittu annoskoko2376g6473kcal227.5g791.8g256.2g73.1g
Annoskoko puolitettuna1188g3237kcal113.8g395.9g128.1g36.6g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316