Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)281g304kcal64.7g0g5.1g0g
Vesi1351g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g32g32kcal0.6g1.4g2.5g0.3g
Curryjauhe (-), annos 5g11g37kcal1.1g5.6g1.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
KEITTOJUURES Apetit pakaste225g59kcal2g10.8g0.7g5.2g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g113g405kcal13.5g82.2g1.7g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g158g126kcal4.6g17g3g6g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g90g378kcal1.8g2.6g40.5g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g2741kcal179.6g250g109.6g29g
Valittu annoskoko2376g1370kcal89.8g125g54.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna1188g685kcal44.9g62.5g27.4g7.3g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387