Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g799g479kcal12g103.8g0.8g7.2g
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g799g224kcal4.8g47.5g1.6g20g
Ruokakerma Valio 5%499g300kcal6g14g25g0g
Oltermanni, perinteinen160g575kcal39.9g0g46.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g3224kcal127.8g341.6g148.2g58.8g
Valittu annoskoko2376g1612kcal63.9g170.8g74.1g29.4g
Annoskoko puolitettuna1188g806kcal32g85.4g37.1g14.7g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207