Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1200g191kcal9g24g1.2g24g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g360g73kcal2.2g13.7g1.1g5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Nokkonen 48g21kcal2.8g0.6g0.3g2g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)12g31kcal1.6g1.4g2.2g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g240g41kcal3.8g6.5g0g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g1480kcal45g115.4g82.6g76.6g
Valittu annoskoko2376g740kcal22.5g57.7g41.3g38.3g
Annoskoko puolitettuna1188g370kcal11.3g28.9g20.7g19.2g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738